ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ είναι μία διαδικασία η οποία μπορεί να πραγματοποιείται είτε προληπτικά ώστε να μην αντιμετωπίσετε καμία προσβολή είτε με άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις μεγάλης προσβολής από κατσαρίδες στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Η καθαριότητα του χώρου σας είναι μία σημαντική παράμετρος για την αποφυγή εισβολής κατσαρίδων αν και υπάρχει το ενδεχόμενο οι κατσαρίδες να προσεγγίσουν ακόμα και πεντακάθαρους χώρους. Και αυτό γιατί οι λόγοι που προσελκύουν τις κατσαρίδες είναι τρεις. Τροφή, νερό και καταφύγιο.

Εμείς ως επαγγελματίες του χώρου για δεκαετίες, έχουμε την εμπειρία να εφαρμόσουμε απολύμανση κατσαρίδων πλήρως προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Εκπονούμε εξατομικευμένο σχέδιο απολύμανσης για κατσαρίδες αφού ερευνήσουμε το χώρο σας και διαπιστώσουμε το είδος της κατσαρίδας, το εύρος και την έκταση της προσβολής, τη χωροταξία και τη διαμόρφωση του προσβεβλημένου χώρου.

Σχεδόν κάθε ιδιοκτησία είναι ευάλωτη στις κατσαρίδες, όσο καθαρό κι αν είναι. Αυτά τα παράσιτα υπάρχουν εδώ και πάρα πολύ καιρό και έχουν αποδεδειγμένη ικανότητα προσαρμογής και επιβίωσης σε πολλά περιβάλλοντα. Οι κατσαρίδες θεωρούνται παράσιτα, και αν δείτε μόνο ένα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχουν κρυμμένες περισσότερες κάπου.

1. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Στο τηλεφωνικό μας κέντρο ένας ειδικός στις απολυμάνσεις για κατσαρίδες θα είναι διαθέσιμος να ακούσει το πρόβλημά σας.

2. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θα συζητήσουμε το πρόβλημα των κατσαρίδων, θα οργανώσουμε μία έρευνα εάν είναι απαραίτητο και θα παράσχουμε οδηγίες.

3. ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Προγραμματισμός ραντεβού την ημέρα και ώρα που σας βολεύει. Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ είναι ασφαλής για την οικογένεια και τα κατοικίδια.

4. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Θα είμαστε κοντά σας και μετά το τέλος απολύμανσης κατσαρίδας με σαφείς απαντήσεις στις απορίες σας αλλά και τους τρόπους πρόληψης.

Εάν βλέπετε κατσαρίδες, είναι σημαντικό να εξετάσετε ην περίπτωση επαγγελματικού ελέγχου με απολύμανση κατσαρίδων. Οι τεχνικοί μας ειδικεύονται σε αποτελεσματικές υπηρεσίες απολύμανσης κατσαρίδας για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Ο τεχνικός σας θα βρει την πηγή της προσβολής, θα την εξαλείψει και θα προσφέρει μεθόδους πρόληψης για να σταματήσει η επιστροφή των κατσαρίδων.

Αντιμετωπίζουμε όλα τα είδη των κατσαρίδων σε όλους του χώρους, οικιακούς και επαγγελματικούς. Με έμπειρους απολυμαντές παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απολύμανσης για κατσαρίδες, εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση! Προσαρμόζουμε τις μεθόδους μας ανάλογα με την περίπτωση.

Παράγοντες σωστής απολύμανσης για κατσαρίδες

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε μόνοι σας για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες. Ωστόσο, ο πιο έξυπνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι κατσαρίδες έχουν εξαφανιστεί είναι να ζητήσετε βοήθεια από έναν επαγγελματία εξολοθρευτή για κατσαρίδες. Αν και ορισμένες μέθοδοι DIY, όπως το βορικό οξύ ή η Γη Διατόμων, μπορεί να αποδειχθούν μερικώς αποτελεσματικές, οι κατσαρίδες είναι ανθεκτικά παράσιτα.

Μπορείτε να βασιστείτε στους τεχνικούς μας για να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις για την προσβολή από κατσαρίδες. Προσφέρουμε διαφορετικές μεθόδους απολύμανσης για κατσαρίδες που εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες για τον έλεγχο του προβλήματος της κατσαρίδας. Η επιλογή της πιο αποτελεσματικής μεθόδου αντιμετώπισης για την εξάλειψη των κατσαρίδων εξαρτάται από τα εξής:

Είδος κατσαρίδας. Οι πιο κοινές κατσαρίδες και αυτές που απασχολούν κυρίως τα ελληνικά σπίτια είναι οι αμερικανικές, οι γερμανικές και οι ανατολίτικες. Ανάλογα με τις συνήθειες και τη συμπεριφορά κάθε είδους κατσαρίδας ακολουθούμε την ανάλογη μέθοδο απολύμανσης κατσαρίδων.

Μέγεθος της προσβολής. Η ένταση της προσβολής, πόσο πολύ δηλαδή έχει επιβαρυνθεί ο χώρος, είναι ένας άλλος παράγοντας για την εκτίμηση του είδους απολύμανσης για τις κατσαρίδες,

Τοποθεσία προσβολής. Η έκταση και η διαρρύθμιση του προσβεβλημένου χώρου αλλά και τα πράγματα που περιλαμβάνει εκτιμώνται ανάλογα από το εξειδικευμένο μας προσωπικό ώστε να υπάρξει το βέλτιστο αποτέλεσμα κατά την απολύμανση κατσαρίδας.

Τύπος ακινήτου (εμπορικό ή οικιακό).  Η απολύμανση κατσαρίδας εφαρμόζεται ανάλογα με το είδος του ακινήτου. Για παράδειγμα οι αποθήκες και τα υπόγεια αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τους κύριους χώρους του σπιτιού όπου διαμένει η οικογένεια και τα κατοικίδια. Επίσης ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε χώρους εστίασης, παρασκευής τροφίμων, νοσοκομεία, σχολεία.

Κατσαρίδα στο σπίτι - Αυγοθήκες και περιττώματα κατσαρίδας

Αποτελεσματικές διαδικασίες στην ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Τα προβλήματα με τις κατσαρίδες μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά οι τεχνικοί μας θα εντοπίσουν τη ρίζα του προβλήματος και θα επιλέξουν την καλύτερη μέθοδο απολύμανσης για κατσαρίδες είτε πρόκειται για το σπίτι ή πρόκειται για την επιχείρησή σας.

Η εταιρεία μας ακολουθεί μεθόδους για την απολύμανση κατσαρίδων με τη χρήση της πιο πρόσφατης τεχνολογίας αλλά και τη γνώση δεκαετιών για να σας προσφέρουν ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες ελέγχου και απολύμανσης κατσαρίδων.

Οι υπηρεσίες απολύμανσης κατσαρίδων της «ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» περιλαμβάνουν επιθεώρηση, εφαρμογή κατσαριδοκτόνου σκευάσματος και παρακολούθηση της εξέλιξης απεντόμωσης. Είμαστε ειδικοί στην εξάλειψη των κατσαρίδων από τους χώρους σας και παρέχουμε ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις για την απολύμανση κατσαρίδας.

Τα σχέδια της «ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» κάνουν την προστασία της οικογένειας και του σπιτιού σας από κατσαρίδες και παράσιτα ευκολότερη από ποτέ. Τα αποτελεσματικά και οικονομικά μας προγράμματα ελέγχου παρασίτων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους περιλαμβάνουν την πλήρη εξολόθρευση των κατσαρίδων σε οποιοδήποτε περιβάλλον και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία, επικεντρωνόμαστε στην αντιμετώπιση των αιτιών των παρασιτικών προβλημάτων και στην πρόληψη για να εξασφαλίσουμε ένα περιβάλλον χωρίς παράσιτα για οικιακούς, εμπορικούς χώρους εργασίας και εγκαταστάσεις. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες για να αποτρέπουν και να συμβάλλουν στον μετριασμό των επιπτώσεων και του κινδύνου μόλυνσης από παράσιτα. Συνδυάζουμε προσαρμοσμένες πολύπλευρες λύσεις. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο απολύμανσης κατσαρίδας για τον χώρο σας σήμερα.

Τα πιο κοινά είδη κατσαρίδων στην Ελλάδα

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι ένα από τα αρχαιότερα και ουσιαστικά άφθαρτα παράσιτα στον κόσμο! Οι ψυχρόαιμες κατσαρίδες είναι δραστήριες το καλοκαίρι και ευδοκιμούν σε ζεστά, υγρά περιβάλλοντα όπως κουζίνες, κενά στέγης και μπάνια.

Αμερικανική κατσαρίδα

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Οι αμερικανικές κατσαρίδες έχουν κοκκινωπό καφέ χρώμα με κιτρινωπό σχήμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Αυτό το είδος είναι το μεγαλύτερο από τις κατσαρίδες που προσβάλλουν σπίτια. Οι αμερικανικές κατσαρίδες βρίσκονται συχνά σε υπονόμους και υπόγεια, ιδιαίτερα γύρω από σωλήνες και αποχετεύσεις. Θα συγκεντρωθούν επίσης σε κουζίνες, μπάνια και πλυντήρια για αναζήτηση νερού και τροφής. Μοναδικά στοιχεία: Είναι ενεργές όταν η θερμοκρασία είναι 21 βαθμούς κελσίου ή υψηλότερη, αλλά μπορούν να επιβιώσουν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες με τις κατάλληλες συνθήκες.

Γερμανική κατσαρίδα

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Οι γερμανικές κατσαρίδες έχουν ανοιχτό καφέ χρώμα έως μαύρο με δύο σκούρες ρίγες που βρίσκονται στην πλάτη τους. Έχουν οβάλ σχήμα με έξι πόδια και κεραίες. Οι γερμανικές κατσαρίδες προτιμούν ζεστά και υγρά μέρη. Μπορούν να βρεθούν σε υγρούς χώρους όπως μπάνια ή υπόγεια, αλλά συνήθως βρίσκονται σε δωμάτια όπου οι άνθρωποι τρώνε, όπως οι κουζίνες. Η γερμανική κατσαρίδα είναι το πιο κοινό είδος κατσαρίδας που συναντάται παγκοσμίως. Επιπλέον, αν και έχει φτερά, αυτό το είδος σπάνια πετάει και προτιμά να τρέχει.

Ανατολίτικη κατσαρίδα

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Οι κατσαρίδες της Ανατολής είναι μεγάλες και έχουν ένα γυαλιστερό μαύρο έως σκούρο κοκκινοκαφέ χρώμα. Οι ανατολίτικες κατσαρίδες βρίσκονται συχνά σε υπονόμους και εισέρχονται στα κτίρια μέσω αποχετεύσεων ή μέσω των χαραμάδων στις πόρτες, συνήθως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μόλις μπει μέσα, αυτό το είδος θα αναζητήσει υγρά και δροσερά μέρη όπως υπόγεια. Σε εξωτερικούς χώρους, μπορούν να βρεθούν σε σωρούς φύλλων και καυσόξυλα. Οι ανατολίτικες κατσαρίδες μερικές φορές ονομάζονται «μαμούνια του νερού» επειδή βγαίνουν από αποχετεύσεις και «μαύρες κατσαρίδες» λόγω του λείου, σκούρου σώματός τους. Αυτό το είδος δημιουργεί μια έντονη μυρωδιά και θεωρείται ένα από τα πιο βρώμικα από όλες τις κατσαρίδες.

Πως να αποφύγετε τις κατσαρίδες

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Εάν παρατηρήσετε εισροή κατσαρίδων στο σπίτι και τον κήπο σας, είναι σημαντικό να ενεργήσετε γρήγορα κάνοντας απολύμανση για κατσαρίδες. Πέραν της επαγγελματικής απολύμανσης για κατσαρίδες καλό είναι να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες για να τις αποφύγετε μελλοντικά.

Σφραγίστε ρωγμές και τρύπες

Εάν υποψιάζεστε ότι οι κατσαρίδες μπαίνουν στο σπίτι σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε για τυχόν εμφανείς ρωγμές, τρύπες ή κενά σε τοίχους, πόρτες ή παράθυρα ώστε να τις αποτρέψετε να εισέλθουν στο χώρο σας. Χρησιμοποιήστε καλαφάτισμα για να γεμίσετε αυτές τις ρωγμές – και αν βρείτε μεγαλύτερα κενά, επιλέξτε αφρό πολυουρεθάνης.

Απαλλαγείτε από τις χαρτόκουτες

Τα χαρτόκουτα είναι τα συνήθη σημεία αναπαραγωγής για κατσαρίδες. Ένας λόγος για αυτό είναι ότι οι κατσαρίδες επικοινωνούν με την οσμή μέσω φερομονών και αυτό το άρωμα μπορεί να αναδυθεί καλύτερα σε επιφάνειες όπως ξύλο, χαρτί ή χαρτόνι.

Η ανακύκλωση ή η απόρριψη χαρτοκιβωτίων είναι ο απλούστερος τρόπος για να αποτρέψετε τις κατσαρίδες να τις χρησιμοποιήσουν ως τόπους αναπαραγωγής (ή για το επόμενο γεύμα τους!). Το ίδιο ισχύει για τυχόν αχρησιμοποίητα χαρτόκουτα που έχετε βάλει στην αποθήκη – αυτά θα μπορούσαν να είναι ένα καταφύγιο για τα πλάσματα, επομένως είναι καλύτερο να τα ανακυκλώσετε και να προμηθευτείτε νέα πριν από την επόμενη μετακόμισή σας.

Καθαρίζετε τακτικά (και σχολαστικά) την κουζίνα σας

Πάνω απ’ όλα, οι κατσαρίδες έλκονται από εύκολα προσβάσιμες πηγές τροφής. Επομένως, ο ευκολότερος τρόπος για να τις αποτρέψετε από το να διεισδύσουν στην κουζίνα σας είναι να τη διατηρείτε όσο το δυνατόν πιο καθαρή και υγιεινή ανά πάσα στιγμή. Εκτός από το προφανές σκούπισμα των επιφανειών και το πλύσιμο των πιάτων, κάντε μερικές επιπλέον εργασίες καθαρισμού κάθε μέρα για να το διατηρήσετε αστραφτερό και απαλλαγμένο από κατσαρίδες.

Μερικές από αυτές τις επιπλέον εργασίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν να αδειάζετε τακτικά τον κάδο της κουζίνας σας, να διασφαλίζετε ότι όλα τα υπολείμματα φαγητού φυλάσσονται σε αεροστεγή δοχεία και να καθαρίζετε το λίπος από την εστία ή άλλες συσκευές. Τα πλυντήρια πιάτων μπορούν επίσης να είναι πηγή υπολειμμάτων λίπους και βρωμιάς, γι’ αυτό κάντε ένα καλό τρίψιμο κάθε λίγες μέρες.

Καθώς συνήθως βρίκονται στο πάτωμα, οι τροφές για κατοικίδια είναι εύκολη πρόσβαση για τις κατσαρίδες , γι’ αυτό φροντίστε να αδειάζετε, καθαρίζετε και στεγνώνετε καλά το μπολ με το φαγητό του κατοικίδιου ζώου σας κάθε μέρα, ώστε να μην αφήνονται ψίχουλα όλη τη νύχτα.

Περιορίστε την εύκολη πρόσβαση σε πηγές νερού

Εάν διακοπεί η παροχή νερού, οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν μόνο για δύο εβδομάδες. Για αυτόν τον λόγο, ο έλεγχος οποιωνδήποτε πηγών νερού (συμπεριλαμβανομένων βρυσών ή συσκευών όπως βραστήρες) γύρω από το σπίτι σας για διαρροές θα μπορούσε να είναι ένας βασικός παράγοντας για την αποτροπή των κατσαρίδων. Επιδιορθώστε τυχόν διαρροές που εντοπίσετε και επικοινωνήστε με έναν ειδικό εάν χρειάζεστε επαγγελματική σφράγιση.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πραγματοποιούμε ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ και ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ σε όλους τους χώρους, για όλα τα έντομα και τα παράσιτα.