ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ. Οι κοριοί κυκλοφορούν τη νύχτα, σας επισκέπτονται όταν κοιμάστε, σας δαγκώνουν, ρουφούν το αίμα σας για να τραφούν και επιστρέφουν στις κρυψώνες τους χορτάτοι έως το επόμενο γεύμα τους.

ΚΟΡΙΟΣ - ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

Οι κοριοί βρίσκονται συνήθως σε στρώματα και κλινοσκεπάσματα. Κρύβονται σε σκοτεινά μέρη για να μην εντοπιστούν εύκολα και κοντά στον άνθρωπο για να γευματίζουν εύκολα με το αίμα του. Η εξολόθρευσή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση λόγω του μικροσκοπικού τους μεγέθους.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τους κοριούς με επαγγελματική απεντόμωση από την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας. Μπορείτε όμως να δοκιμάσετε και εναλλακτικές μεθόδους όπως με τη χρήση αρωμάτων για ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ. Υπάρχουν μυρωδιές που μισούν οι κοριοί και η εφαρμογή τους μπορεί να σας δώσει λύσεις στο πρόβλημά σας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΟΡΙΩΝ - ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

Αρώματα που μισούν οι κοριοί

ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

Τρίψιμο με οινόπνευμα

Οι κοριοί είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν, αλλά μπορείτε να τους απωθήσετε χρησιμοποιώντας οινόπνευμα εντριβής. Μισούν τη μυρωδιά του αλκοόλ και η χρήση του είναι μια αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας. Το οινόπνευμα μπορεί να στεγνώσει τα σώματα των κοριών, γεγονός που μπορεί τελικά να οδηγήσει στο θάνατό τους. Η χρήση αυτού του αρώματος είναι καλή για την ιδιοκτησία σας, επειδή η μυρωδιά που απελευθερώνει το οινόπνευμα εμποδίζει το παράσιτο να γεννήσει αυγά στην περιοχή σας. Όταν το μυρίσουν, θα βγουν από το σπίτι σας για να ψάξουν να βρουν άλλο μέρος για να γεννήσουν. Ψεκάζοντας το οινόπνευμα μπορεί να εξαλειφθεί σχεδόν ο μισός πληθυσμός του κοριού. Η απευθείας εφαρμογή του σε κοριούς σίγουρα θα τους σκοτώσει και θα σας προσφέρει έναν καλό βραδινό ύπνο.

Όταν χρησιμοποιείτε αλκοόλ, θα πρέπει να γίνεται με προσοχή γιατί το αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει κινδύνους πυρκαγιάς.

Λάδι δέντρου τσαγιού

Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε οινόπνευμα για τα προβλήματα κοριών σας, μπορείτε να δοκιμάσετε το έλαιο τεϊόδεντρου ως άλλη λύση. Αυτό το αιθέριο έλαιο είναι γνωστό ότι καταπολεμά τα βακτήρια και την ακμή, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια καλή λύση για κοριούς. Το έλαιο τεϊόδεντρου βοηθά στην επιτυχή απώθηση των κοριών καθώς η μυρωδιά αποθαρρύνει το παράσιτο να προσεγγίσει την περιοχή που έχει επαλειφθεί ή ψεκασθεί. Το αιθέριο έλαιο όχι μόνο τους κάνει μια ενοχλητική μυρωδιά, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει τον εξωσκελετό τους. Εάν έχετε λάδι δέντρου τσαγιού στο σπίτι, μπορείτε να το ψεκάζετε άφθονα εκεί όπου είναι ενεργοί οι κοριοί. Το σπίτι σας όχι μόνο θα μυρίζει όμορφα αλλά θα είναι και απαλλαγμένο από κοριούς.

Λάδι λεβάντας

Η λεβάντα είναι ένα φυτό που μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας καθώς είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα εντομοαπωθητικά. Αυτό το φυτό μπορεί να παράγει έλαιο λεβάντας το οποίο χρησιμοποιείται ως αιθέριο έλαιο. Έχει μια έντονη μυρωδιά που οι άνθρωποι αγαπούν. Κανονικά, όταν υπάρχουν κοριοί, η επαγγελματική αντιμετώπιση είναι η ιδανική λύση για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού όταν πρόκειται για παράσιτα. Ωστόσο, αν προτιμάτε να εφαρμόσετε μία ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ, το έλαιο λεβάντας είναι σίγουρα μέσα στη λίστα. Μπορείτε να ψεκάσετε ελεύθερα το λάδι στο σπίτι σας ή σε περιοχές που έχουν προσβληθεί από κοριούς για να διώξετε το παράσιτο. Η μυρωδιά θα διώξει τους κοριούς αλλά θα έχετε και ένα ευωδιαστό σπίτι για να μείνετε. Το καλό με τη λεβάντα είναι ότι όχι μόνο θα κρατήσει μακριά τους κοριούς, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση του ύπνου σας.

Λάδι πορτοκαλιού Σαγκουίνι

Αυτό το αιθέριο έλαιο έχει αποδειχθεί ότι είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για τη ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ των κοριούς, καθώς μπορεί να σκοτώσει το παράσιτο με επιτυχία. Το άρωμα αυτό μπορεί να κρατήσει αυτά τα παράσιτα μακριά από το σπίτι σας και να τα εμποδίσει να επιστρέψουν. Ο ψεκασμός του λαδιού στην επιφάνεια του στρώματος, της μαξιλαροθήκης και των ρούχων μπορεί να απωθήσει τα παράσιτα. Επίσης, μπορείτε να το εφαρμόσετε απευθείας σε κοριούς που πράγματι θα τους ξεφορτωθούν. Η διαδικασία μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, αλλά πάντα θα αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, εάν δε θέλετε να δοκιμάσετε λάδι πορτοκαλιού, ο καλύτερος τρόπος είναι να καλέσετε έναν ειδικό στους κοριούς που μπορεί να σας βοηθήσει με το πρόβλημά σας.

Γη διατόμων

Αν υπήρχε λύση για όλα τα παράσιτα, θα ήταν η γη διατόμων (DE). Η γη διατόμων είναι μια σκόνη που κατασκευάζεται από απολιθωμένα φύκια. Η σκόνη είναι αυτό που φοβούνται περισσότερο τα παράσιτα όπως οι κατσαρίδες, οι κοριοί και τα μυρμήγκια. Όταν έρχονται σε επαφή με αυτή την πυσία αφυδατώνονται και πεθαίνουν. Το DE καταστρέφει τον κέρινο εξωσκελετό των παρασίτων που επηρεάζουν τα συστήματα του σώματός τους. Επίσης, η μυρωδιά της πούδρας είναι πικάντικη, την οποία οι κοριοί αντιπαθούν πολύ. Η μυρωδιά θα σας απαλλάξει γρήγορα από το παράσιτο και μπορεί να τα εμποδίσει να επιστρέψουν. Πρέπει να πασπαλίσετε τη σκόνη παντού για να εξαφανίσετε τους κοριούς, ακόμα και αυτούς που κρύβονται. Φροντίστε να καθαρίσετε ή να σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα το DE και τους νεκρούς κοριούς για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό. Χρησιμοποιώντας το DE, επιλύετε το πρόβλημα με τους κοριούς σταδιακά.

Πιπέρι σε σκόνη

Στους κοριούς δεν αρέσει η μυρωδιά του πιπεριού, ειδικά σε μορφή σκόνης. Αυτό το συστατικό βρίσκεται συνήθως σε κάθε νοικοκυριό καθώς χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα. Το πιπέρι σε σκόνη θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά τους κοριούς γιατί δεν αντέχουν τη μυρωδιά. Πασπαλίζοντας πιπέρι σε σκόνη θα διατηρήσετε το κρεβάτι σας χωρίς κοριούς. Το άρωμα και τα ενεργά συστατικά που βρίσκονται στο πιπέρι σίγουρα θα κρατήσουν αυτά τα παράσιτα μακριά. Το πιπέρι σε σκόνη είναι μια καλή λύση γιατί όχι μόνο γιατί είναι αποτελεσματικό, αλλά γιατί υπάρχει στην κουζίνα σας.

Λεμόνι

Το να μυρίζεις αρώματα εσπεριδοειδών όπως το λεμόνι είναι ευχάριστο, αλλά για τους κοριούς είναι θάνατος. Μερικοί κοριοί δεν μπορούν να αντισταθούν στη μυρωδιά του χυμού λεμονιού και το να τον έχετε κοντά σας θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε το πρόβλημα αυτό. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε φρέσκο χυμό λεμονιού για να σκοτώσετε αυτούς τους κοριούς, καθώς έχει σκληρές ιδιότητες που είναι κακές για το παράσιτο. Εάν έχετε λεμόνια στο σπίτι, χρησιμοποιήστε το για να κρατήσετε μακριά τους κοριούς ψεκάζοντάς το γύρω από την περιοχή.

Κανέλα

Πέρα από τα παραπάνω, η μυρωδιά της κανέλας είναι εχθρός των κοριών. Η μυρωδιά μπορεί να κρατήσει τους κοριούς μακριά καθώς δεν μπορούν να το χειριστούν. Μπορείτε να απλώσετε τη σκόνη στο κρεβάτι σας για να απαλλαγείτε από τους κοριούς και να τους αποτρέψετε να επανέλθουν. Υπάρχουν επίσης προϊόντα που περιέχουν κανέλα σε σκόνη ως συστατικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κοριούς.

Μέντα

Μία από τις πιο ευρέως διαδεδομένες λύσεις για ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ αλλά και για να κρατήσετε μακριά τους κοριούς είναι η μέντα. Αυτό το φυτό μπορεί να δώσει μια μυρωδιά που μισούν οι κοριοί και άλλα παράσιτα. Το άρωμα θα οδηγήσει κάθε παράσιτο που θα διατηρήσει το σπίτι σας απαλλαγμένο από παράσιτα και ταυτόχρονα φρέσκο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα για να απελευθερώσετε τη μυρωδιά του ή το έλαιο μέντας το οποίο μπορείτε εύκολα να ψεκάσετε στο σπίτι σας. Κάνοντας αυτό τακτικά θα βοηθήσετε στην εξάλειψη των κοριών και θα αποτρέψετε την επανεμφάνισή τους.

Έλαιο Neem

Εάν έχετε λάδι neem στο σπίτι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κρατήσετε μακριά τους κοριούς. Το έλαιο neem είναι ένα φυσικό εντομοαπωθητικό το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από παράσιτα όπως οι κοριοί. Η μυρωδιά του θα κάνει τους κοριούς να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Είμαστε κοντά σας αν επιθυμείτε να σας απαλλάξουμε πλήρως από τους κοριούς, να εντοπίσουμε που κρύβονται οι κοριοί, ποια είναι η έκταση της προσβολής αλλά και να εξολοθρεύσουμε όλο τον πληθυσμό των κοριών που έχουν εισβάλλει στο σπίτι ή το χώρο σας. Έχουμε μεγάλη εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον αφανισμό των κοριών σε όλους τους χώρους.

Επαγγελματική αντιμετώπιση κοριών

ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

Οι επαγγελματίες εξολοθρευτές μας κοριών δεν αποτυγχάνει ποτέ. Η εταιρεία μας είναι πάντα κοντά σας κάθε φορά που οι κοριοί και άλλα παράσιτα εισβάλλουν στο σπίτι σας. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που εκτελούνται από ειδικούς και πιστοποιημένους απεντομωτές. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους που μπορούν να σας απαλλάξουν οριστικά από τους κοριούς. Αν δε θέλετε να χάσετε χρόνο και χρήμα, επιλέξτε μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!