ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. Γνωρίζουμε πολύ καλά τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία από τα κουνούπια, αλλά και τις ενοχλήσεις που δημιουργούν στον άνθρωπο και στα οικόσιτα ζώα. Τα κουνούπια δυστυχώς, είναι φορείς πολύ σοβαρών ασθενειών. Έτσι η εταιρεία μας, με τα ιδανικά και πιστοποιημένα προϊόντα αλλά και τη σωστή διάγνωση είναι σε θέση να σας εγγυηθεί την απομάκρυνση και καταπολέμηση των κουνουπιών από την αυλή του σπιτιού σας, δίνοντας εγγύηση ότι θα έχετε ένα καθαρό περιβάλλον από τα κουνούπια.

1. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Στο τηλεφωνικό μας κέντρο ένας ειδικός στις απολυμάνσεις για κατσαρίδες θα είναι διαθέσιμος να ακούσει το πρόβλημά σας, ημέρα και νύκτα, Κυριακές και αργίες.

2. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θα συζητήσουμε το πρόβλημα των παρασίτων, θα οργανώσουμε μία έρευνα εάν είναι απαραίτητο και θα παράσχουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες.

3. ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Προγραμματισμός ραντεβού την ημέρα και ώρα που σας βολεύει. Η εφαρμογή απεντόμωσης είναι ασφαλής για εσάς, τα παιδιά σας και τα κατοικίδια ζώα σας.

4. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Θα είμαστε κοντά σας και μετά το τέλος των εργασιών με σαφείς απαντήσεις στις απορίες σας αλλά και τους τρόπους πρόληψης μελλοντικής εισβολής παρασίτων.

Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά κουνούπια στην αυλή μου;

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η γνώση του πώς ζουν και αναπαράγονται τα κουνούπια μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψή τους. Έτσι όταν ξέρετε πού ζουν, πώς τρέφονται, πού γεννούν τα αυγά τους, θα μπορείτε να τα απομακρύνετε από την αυλή του σπιτιού σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με:

 • Αποστράγγιση του στάσιμου νερού από όσα αντικείμενα ή σημεία το εγκλωβίζουν.
 • Άδειασμα στάσιμου νερού από γλάστρες, δοχεία, κουβάδες, λάστιχα αυτοκινήτων κ.ά.
 • Καθαρισμός υδρορροών από συσσωρευμένο νερό.
 • Καθαρισμός των δέντρων και του γρασιδιού στην αυλή του σπιτιού.
 • Πέταγμα περιττών αντικειμένων από την αυλή.

Στάσιμο νερό

Το στάσιμο νερό είναι τόπος αναπαραγωγής των προνυμφών των κουνουπιών. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να ξεκινήσει η αντιμετώπιση για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Οι περιοχές με λιμνάζοντα νερά περιλαμβάνουν:

 • Κουβάδες ή λεκάνες.
 • Ποτίστρες πουλιών.
 • Μπολ νερού οικόσιτων ζώων.
 • Φυτά σε γλάστρες που κρέμονται.
 • Πισίνες ή καλύμματα πισίνας.
 • Βουλωμένες Υδρορροές.
 • Καρότσια.
 • Παιχνίδια κήπου.

Βουλωμένες υδρορροές και αποχετεύσεις

Όπως αναφέραμε, τα στάσιμα νερά είναι τόπος αναπαραγωγής για τα κουνούπια. Αν λοιπόν βουλώσει μια αποχέτευση ή υδρορροή, το νερό θα λιμνάζει κι έτσι θα γίνει τόπος συγκέντρωσης κουνουπιών.

Υπερβολική βλάστηση και υπολείμματα στην αυλή

Τα κουνούπια ψάχνουν καταφύγιο σε ψηλό γρασίδι, σε θάμνους και νωπή ξυλεία. Γι΄αυτό το λόγο πρέπει να διατηρείτε την αυλή σας καθαρή και περιποιημένη για να μην τα προσελκύετε. Να κουρεύετε το γκαζόν του κήπου και να ξεβλαστώνετε τα αγριόχορτα. Επίσης να καθαρίζετε τα δέντρα από ξερά φύλλα ή σάπια ξύλα. Και να μην αφήνετε σκουπίδια στην αυλή.

Νερό για ζώα και πτηνά

Μην αφήνετε τις ποτίστρες των πουλιών στην αυλή με στάσιμο νερό, ή το μπολ νερού του σκύλου ή της γάτας σας. Είναι πόλος έλξης κουνουπιών και ένα ιδανικό μέρος για να γεννήσουν τα αυγά τους.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ στα σημεία που αναπαύεται το ΚΟΥΝΟΥΠΙ

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη στον τομέα απεντομώσεων κι έτσι είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε απολύμανση και εγγύηση ότι ο χώρος της αυλής σας θα είναι ένας χώρος ανάπαυσης κι όχι πόλος έλξης κουνουπιών. Στόχος μας είναι να διατηρούμε το χώρο σας ασφαλή και να απομακρύνουμε τα ενοχλητικά και παρασιτικά έντομα.

Μη αποτελεσματικά προϊόντα ή τακτικές που χρησιμοποιούνται για την απαλλαγή από τα κουνούπια

Πολλά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι μη αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση της εισβολής κουνουπιών, όπως εντομοκτόνα σπρέι,  κεριά citronella, λάμπες φθορίου ή κουνουπιέρες. Είναι προσωρινές λύσεις χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Πρόβλημα εισβολής κουνουπιών από γειτονική αυλή

Ακόμα κι αν η φροντίδα του κήπου σας είναι όπως πρέπει από εσάς και συνεχίζετε να έχετε εισβολή κουνουπιών, ίσως σε πλαϊνή ιδιοκτησία να υπάρχουν στάσιμα νερά και το πρόβλημα να επιμένει. Με την απεντόμωση από το συνεργείο μας θα δημιουργηθεί μια προστατευτική ασπίδα στην αυλή σας έναντι των κουνουπιών.

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
από το πιστοποιημένο συνεργείο απεντομώσεων ΒΛΑΧΟΣ

 • Αυθημερόν επίσκεψη και έλεγχος παρασίτων.
 • Οι μέθοδοι ελέγχου παρασίτων είναι ασφαλείς για παιδιά και κατοικίδια.
 • Περιλαμβάνεται επιθεώρηση, καταπολέμηση και πρόληψη.
 • Η επίσκεψη περιλαμβάνει επανέλεγχο για την επιβεβαίωση της εξολόθρευσης των κουνουπιών.

Οι αρνητικές επιπτώσεις των κουνουπιών στην αυλή

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Τα κουνούπια πίνουν έως και 3 φορές το σωματικό τους βάρος σε αίμα. Είναι φορείς σοβαρών ασθενειών όπως η ελονοσία, ο ιός Ζίκα, ο δάγκειος πυρετός κ.ά. Ευθύνονται για περίπου 1.000.000 θανάτους ετησίως και εύλογα θεωρούνται τα πιο επικίνδυνα ζώα του πλανήτη.

Σημάδια στο δέρμα

Τα τσιμπήματα των κουνουπιών δημιουργούν μικρά εξογκώματα στο δέρμα και προκαλούν φαγούρα. Τα σημάδια μπορεί να εξαφανιστούν σε λίγες μέρες όμως, σε κάποιες περιπτώσεις κρατάνε περισσότερο και γίνονται μεγαλύτερα σε ανθρώπους με σύνδρομο Skeeter. Σε αυτή την περίπτωση τα τσιμπήματα των κουνουπιών είναι επώδυνα.

Ποια κουνούπια τσιμπάνε;

Τα θηλυκά κουνούπια είναι αυτά που χρειάζονται αίμα για την αναπαραγωγή τους κι έτσι είναι τα μόνα που τσιμπάνε για φαγητό. Η στοματική κοιλότητα των θηλυκών κουνουπιών είναι έτσι διαμορφωμένη που τα βοηθάει να ρουφάνε αίμα εγχέοντας σάλιο στο ανθρώπινο δέρμα. Η πρωτεΐνη που περιέχει το σάλιο τους κάνει άμεση αντίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα να απελευθερώσει ισταμίνη και έτσι δημιουργείται φλεγμονή και φαγούρα.

Μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες!

Όπως προαναφέρθηκε, τα κουνούπια είναι φορέας πολλών μεταδοτικών ασθενειών και επικίνδυνων ιών γιατί όταν τσιμπάει τον άνθρωπο εισχωρεί στο αίμα του σάλιο. Με αυτό τον τρόπο είναι εύκολο να μεταδοθούν ασθένειες. Έτσι τις τελευταίες δεκαετίες έχουν αναφερθεί κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου, του δάγκειου πυρετού, του ιού Zika, ελονοσίας και της Chikungunya.

Μπορεί να είναι θανατηφόρα!

Όσο απίθανο κι αν ακούγεται για ένα τόσο μικρό έντομο, είναι γεγονός ότι μπορεί να προκαλέσει θάνατο. Κατά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πάνω από 1.000.000 άνθρωποι παγκόσμια πεθαίνουν από τσιμπήματα κουνουπιών. Οι περισσότεροι από αυτούς τους θανάτους οφείλονται στην ελονοσία. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπολογίζει ότι τα ετήσια κρούσματα ελονοσίας παγκόσμια από τα κουνούπια είναι γύρω στα 500.000.000. Υπάρχουν 150 είδη κουνουπιών κι από αυτά μόνο μικρός αριθμός μπορεί να μεταδώσει επικίνδυνες για τη ζωή ασθένειες.

Πολλαπλασιάζονται γρήγορα!

Ο κύκλος ζωής του κουνουπιού από αυγό έως ενήλικα είναι 8 έως 10 ημέρες. Τα θηλυκά κουνούπια γεννούν τα αυγά τους στα στάσιμα νερά. Ο χρόνος επώασης ενός κουνουπιού από νύμφη –  προνύμφη – ενήλικο – ιπτάμενο, είναι 2 – 3 ημέρες. Μόλις ζευγαρώσει το θηλυκό κουνούπι γεννάει αυγά για όσο ζει. Μόνο ένα θηλυκό μπορεί να γεννήσει έως 500 αυγά και η ωοτοκία ενός μόνο κουνουπιού μπορεί συνολικά να παράξει πάνω από ένα δισεκατομμύριο κουνούπια σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών.

Αντιμετώπιση κουνουπιών για εξωτερικούς χώρους

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η τεχνική μας για την απομάκρυνση των κουνουπιών περιλαμβάνει εντομοκτόνο σκεύασμα που πληροί τους κανονισμούς υγείας και απευθύνεται σε σημεία που τα κουνούπια τρέφονται, αναπαράγονται καθώς και σε λιμνάζοντα νερά. Η αντιμετώπιση με απεντόμωση ενάντια των κουνουπιών παρέχει προστασία για 21 ημέρες. Είναι ιδανική για εξωτερικούς χώρους που αναπαράγονται τα κουνούπια. Η εξειδικευμένη τεχνική ομάδα της εταιρείας μας επανέρχεται στο χώρο σας κάθε 3 εβδομάδες για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Προσαρμοσμένο σχέδιο ΜΟΝΟ για την αυλή σας

Προτού προβεί σε απολύμανση για κουνούπια το συνεργείο μας, θα εξετάσει το χώρο της αυλής σας και θα χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα εντομοκτόνα σκευάσματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Θα γίνει έλεγχος παντού, δηλαδή σε σημεία που υπάρχουν λιμνάζοντα νερά, στη βλάστηση, στους κορμούς των δέντρων, όπου υπάρχουν σκιερά σημεία, αντικείμενα, μουσαμάδες κ.ά. Έτσι θα διασφαλιστεί ότι θα γίνει η απεντόμωση σε όλα τα σημεία που μπορεί να υπάρχει πληθυσμός κουνουπιών.

Αποτελεσματικότητα απεντόμωσης

Η πιστοποιημένη απολύμανση προστασίας έναντι των κουνουπιών εξοντώνει έως και το 90% του πληθυσμού τους στην αυλή σας αλλά και αυτά που μένουν εξοντώνονται μόλις έρθουν σε επαφή με το απεντομωτικό σκεύασμα. Η απεντόμωση παραμένει ενεργή για 3 εβδομάδες μετά την εφαρμογή.

Πόσο διαρκεί η απεντόμωση

Για να έχετε συνεχή προστασία από τα τσιμπήματα των κουνουπιών κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών θα πρέπει να ανανεώνετε η διαδικασία της απεντόμωσης κάθε 21 ημέρες. Το συνεργείο μας θα σας στέλνει ενημερωτική υπενθύμιση για το επόμενο ραντεβού. Δεν είναι απαραίτητο να είστε στο σπίτι αρκεί να έχετε αφήσει πρόσβαση στο συνεργείο μας για το χώρο του κήπου σας και να μας έχετε ενημερώσει.

Πόσο κοστίζει η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ για ΚΟΥΝΟΥΠΙ με απεντόμωση

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Οι τιμές έχουν άμεση σχέση με την έκταση του χώρου που γίνεται η απεντόμωση και την υπηρεσία που εσείς θα επιλέξετε. Οι απεντομώσεις κατά των κουνουπιών διαρκούν 3 εβδομάδες και θα πρέπει να επαναληφθούν. Μπορείτε να μας καλέσετε για μια δωρεάν διάγνωση του χώρου σας και να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή αντιμετώπιση ενάντια στα κουνούπια. Αυτή η επίσκεψη δε θα έχει καμία χρέωση. Μετά θα σας δώσουμε μια προσφορά που θα είναι βασισμένη στις δικές σας ανάγκες.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ και ΛΥΣΕΙΣ για το ΚΟΥΝΟΥΠΙ

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά προϊόντα έναντι των κουνουπιών από spray, κεριά, εντομοαπωθητικές συσκευές κ.ά. Η αποτελεσματικότητα όμως των προϊόντων αυτών είναι μικρή και είναι μια προσωρινή λύση. Για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα η καλύτερη επιλογή είναι η επαγγελματική προσέγγιση διότι θα δοθούν τα κατάλληλα εντομοκτόνα σκευάσματα και η σωστή τεχνογνωσία για να έχετε μια καθαρή ατμόσφαιρα και να μπορείτε να απολαύσετε τον κήπο σας χωρίς ενόχληση. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι και έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για αυτή τη δουλειά.

Συστήματα αυτόματης εντομοαπωθητικής ομίχλης κουνουπιών

Παρέχουμε σύγχρονα συστήματα εντομοκτόνας ομίχλης έναντι των κουνουπιών που λειτουργούν θολώνοντας την ατμόσφαιρα αρκετές φορές την ημέρα για βέλτιστα αποτελέσματα. Τα συστήματα ομίχλης μπορούν να εναρμονιστούν στο χώρο και να είναι δυσδιάκριτα. Είναι ευπροσάρμοστα και ειδικά σχεδιασμένα για τα περισσότερα τοπία. Ο συνήθης προγραμματισμός είναι από 2 έως 4 ομίχλες την ημέρα. Κάθε ομίχλη διαρκεί 30 δευτερόλεπτα. Οι τεχνικοί μας θα σας επισκέπτονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να ξαναγεμίζουν το σύστημα.

Ειδικές (εφάπαξ) απεντομώσεις κουνουπιών

Αν θέλετε να ετοιμάσετε μια εκδήλωση στον κήπο σας όπως παιδικό πάρτι ή συγκέντρωση φίλων μη ρισκάρετε να χαλάσετε το βράδυ σας από τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Καλέστε το συνεργείο μας να προετοιμάσει την αυλή σας για να μπορέσετε να απολαύσετε το βράδυ σας ανενόχλητοι από τα κουνούπια. 

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κατοικίες, καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια και κάθε υπαίθριο χώρο ιδιόκτητο ή εμπορικό. Εξυπηρετούμε όλους τους εμπορικούς κλάδους και δήμους. Η εταιρεία μας έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των απολυμάνσεων και η καλύτερη εγγύησή μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Ερχόμαστε άμεσα σε επείγοντα περιστατικά και φροντίζουμε να προσεγγίσουμε το κάθε πρόβλημα με τον πιο σωστό τρόπο. Οι συνεργάτες μας είναι φιλικοί, σας συμβουλεύουν και σέβονται την ιδιοκτησία σας.

Συμβουλές και υποστήριξη μετά την απεντόμωση

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Οι τεχνικοί μας έχουν την εκπαίδευση και την τεχνογνωσία να πραγματοποιήσουν την απεντόμωση για τα κουνούπια, λαμβάνοντας υπόψη την υγεία και την ασφάλειά σας. Γι΄ αυτό το λόγο οι τεχνικοί μας σας εξηγούν αναλυτικά τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε μετά την απεντόμωση ενάντια των κουνουπιών. Οι πρακτικές που χρησιμοποιούμε είναι φιλικές προς το περιβάλλον και δεν επιβαρύνουν τον κήπο σας καταστρέφοντας τα φυτά και τα αντικείμενα. Συνιστούμε μετά από κάθε υπηρεσία που σας παρέχουμε να περιμένετε 30 λεπτά και μετά μπορείτε να κινείστε άνετα στο χώρο κι εσείς και τα κατοικίδιά σας. Ο τεχνικός μας θα σας κατατοπίσει πλήρως.

Πώς να μειώσετε τα κουνούπια της αυλής

Όταν η αυλή ή ο κήπος ενός σπιτιού συντηρούνται όπως πρέπει, τότε δύσκολα γίνεται  εισβολή κουνουπιών. Με φροντίδα στο γρασίδι, τα φυτά, τα στάσιμα νερά και τα στάσιμα αντικείμενα στους εξωτερικούς χώρους μειώνετε σημαντικά το πρόβλημα από τα κουνούπια.

Απαλλαγείτε από το στάσιμο νερό

Καθώς τα κουνούπια προτιμούν τα στάσιμα νερά, η αφαίρεσή τους από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού είναι η πιο άμεση πρόληψη. Μετά από βροχή ελέγξτε τα σημεία που έχουν συγκεντρωθεί όμβρια ύδατα και δεν έχουν φύγει. Σκεφθείτε ότι ακόμα και σε ένα πλαστικό καπάκι μπουκαλιού, τα κουνούπια μπορούν να αναπαραχθούν. Έτσι να ελέγχετε τα στάσιμα νερά. Σε περίπτωση που έχετε πισίνα και δεν τη χρησιμοποιείτε να την αδειάζετε, εκτός αν έχει χλώριο το οποίο λειτουργεί ως απωθητικό για τα κουνούπια. 

Κόψτε το γρασίδι και τα κλαδέψτε τα φυτά σας 

Στα κουνούπια αρέσουν τα δροσερά και σκιερά σημεία όπως οι θάμνοι, το ψηλό γρασίδι και τα ψηλά δέντρα για να βρουν καταφύγιο. Αν στην αυλή σας έχετε πυκνή βλάστηση θα συγκεντρωθούν κουνούπια. Κόβετε το γρασίδι του κήπου σας και περιποιηθείτε τα φυτά για να μπορεί να εισχωρεί το ηλιακό φως και να μην υπάρχουν υγρά σημεία που προσελκύουν τα κουνούπια για αναπαραγωγή. 

Αφαιρέστε αντικείμενα που μαζεύουν νερό 

Το στάσιμο νερό μπορεί να καταλήξει στα πιο απίθανα μέρη, όπως:

 • Εξοπλισμός παιδικής χαράς
 • Υγρή άμμος
 • Πλαστικά παιχνίδια
 • Μουσαμάδες
 • Πιατάκια φυτών

Το νερό που συσσωρεύεται στην αυλή όπως στο μπολ για τα κατοικίδια, ή σε μια παιδική πισίνα θα συγκεντρώσει κουνούπια. Κρατήστε μακριά από την αυλή σας αυτά τα αντικείμενα και καθαρίστε τα σημεία που έχουν στάσιμο νερό.

Αγοράστε φυτά με φύλλωμα που απωθεί τα κουνούπια 

Τα κουνούπια θα μείνουν μακριά από τη μυρωδιά πολλών φυτών, όπως:

 • Citronella
 • Holy Basil
 • Rosemary
 • Λεμόνι Θυμάρι
 • Catnip
 • Μέντα

Μια φυσική αντιμετώπιση για την απομάκρυνση των κουνουπιών είναι να φυτέψετε βότανα αυτού του τύπου, που τα απωθούν και να δημιουργήσετε ένα φυσικό φραγμό. Ο κέδρος επίσης απορροφά την υγρασία και το άρωμά του απωθεί τα κουνούπια.

Εγγραφείτε για τακτικές προγραμματισμένες απεντομώσεις κατά των κουνουπιών

Μόλις εγγραφείτε στην εταιρεία μας για την καταπολέμηση των κουνουπιών, το συνεργείο μας θα επισκέπτεται το χώρο σας κάθε 3 εβδομάδες για όλη τη σεζόν που υπάρχουν κουνούπια. Αυτή η διαδικασία είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης έναντι των κουνουπιών καθώς θα έχετε διαρκή προστασία.

Αποτελεσματική ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ για το ΚΟΥΝΟΥΠΙ

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Καλέστε άμεσα στην εταιρεία μας για οικονομική και αποτελεσματική αντιμετώπιση έναντι των κουνουπιών. Θα λύσετε οριστικά αυτό το πρόβλημα και θα απολαύσετε τους ζεστούς μήνες χωρίς ενόχληση από τα κουνούπια και χωρίς το φόβο μετάδοσης ασθενειών.