ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΣΦΗΚΕΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΣΦΗΚΕΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΦΗΚΕΣ. Το τσίμπημα από σφήκα είναι κάτι που δεν ξεχνιέται εύκολα όταν συμβεί. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο που ιδιώτες και επαγγελματίες καταφεύγουν συχνά σε επαγγελματική βοήθεια για απεντόμωση από τις σφήκες. Η επαγγελματική προσέγγιση για απεντόμωση από σφήκες είναι κάτι που δεν πρέπει να υποτιμάται καθώς χρειάζεται να γίνεται με τις σωστές μεθόδους και στο σωστό χρόνο. Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας κατά τις οποίες η σφηκοφωλιά μπορεί να εξαλειφθεί οριστικά και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά οι επαγγελματίες τεχνικοί μας στις απεντομώσεις.

1. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Στο τηλεφωνικό μας κέντρο ένας ειδικός στις απολυμάνσεις για κατσαρίδες θα είναι διαθέσιμος να ακούσει το πρόβλημά σας, ημέρα και νύκτα, Κυριακές και αργίες.

2. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θα συζητήσουμε το πρόβλημα των παρασίτων, θα οργανώσουμε μία έρευνα εάν είναι απαραίτητο και θα παράσχουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες.

3. ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Προγραμματισμός ραντεβού την ημέρα και ώρα που σας βολεύει. Η εφαρμογή απεντόμωσης είναι ασφαλής για εσάς, τα παιδιά σας και τα κατοικίδια ζώα σας.

4. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Θα είμαστε κοντά σας και μετά το τέλος των εργασιών με σαφείς απαντήσεις στις απορίες σας αλλά και τους τρόπους πρόληψης μελλοντικής εισβολής παρασίτων.

Επαγγελματική ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ για ΣΦΗΚΕΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΣΦΗΚΕΣ

Τι συμβαίνει όταν επικοινωνείτε με έναν επαγγελματία ειδικό στον έλεγχο σφηκών; Ακολουθεί η διαδικασία που ακολουθεί η ομάδα απεντόμωσης για να απαλλαγείτε από τις σφήκες. Εάν έχετε πολλά είδη σφηκών στην ιδιοκτησία σας, θα αναγνωρίσουμε κάθε είδος και θα δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο απεντόμωσης για την αντιμετώπισή τους.

Έλεγχος ακινήτου για σφήκες

Αρχικά, θα ελέγξουμε ενδελεχώς και θα εντοπίσουμε τις σφηκοφωλιές στην ιδιοκτησία σας. Οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας ελέγχου παρασίτων θα αναγνωρίσουν τις εδαφικές ή κρεμαστές φωλιές και θα καθορίσουν τον καλύτερο τρόπο για να αφαιρέσουν όλες τις σφήκες που ζουν μέσα σε αυτές.

Απαλοιφή από τις φωλιές των σφηκών

Μόλις εντοπίσουμε τις σφήκες στην ιδιοκτησία σας, θα επέμβουμε στις φωλιές με μια ουσία που έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει τις σφήκες μέσα στις φωλιές τους. Δίνουμε πάντα τη μέγιστη προσοχή με τις ουσίες ελέγχου παρασίτων και φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε κάθε σκεύασμα βάσει αυστηρών κανόνων ασφάλειας.

Απεντόμωση εκτός φωλιάς

Τέλος, θα εφαρμόσουμε επεξεργασμένο δόλωμα γύρω από την ιδιοκτησία σας. Αυτό το σημαντικό βήμα μας επιτρέπει να εξαλείψουμε σφήκες που δεν βρίσκονταν στη φωλιά κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Όταν οι σφήκες τρώνε το δόλωμα, πεθαίνουν γρήγορα χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ιδιοκτησία, τα κατοικίδια ή τα παιδιά σας.

Ετήσιος έλεγχος

Εάν αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα εισβολής σφηκών, θα σας προτείνουμε ένα ετήσιο πρόγραμμα ελέγχου. Αυτή η λύση περιλαμβάνει την εγκατάσταση δολωματικών σταθμών, απεριόριστες απεντομώσεις κυψέλης και προστασία όλο το χρόνο από αυτά τα επιθετικά παράσιτα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ακίνητο χωρίς παράσιτα που μπορείτε να απολαύσετε όλο το χρόνο.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΦΗΚΕΣ

Γιατί να ζητήσετε έλεγχο για σφήκες

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΣΦΗΚΕΣ

Μια επαγγελματική προσέγγιση απεντόμωσης σφηκών είναι σε θέση να εντοπίσει και να εξαλείψει τη σφηκοφωλιά και πραγματοποιείται με ασφάλεια συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι για την υγεία σας, αλλά και η επιστροφή αυτών των εντόμων.

Για μια επαγγελματική και ασφαλή εργασία απεντόμωσης σφήκας, εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας, οι οποίοι χάρη στην πολυετή εμπειρία στον τομέα έχουν αναπτύξει αποτελεσματικές λύσεις για την επίλυση του προβλήματος εισβολής των σφηκών χωρίς κίνδυνο. Μία από τις μεθόδους είναι η χρήση σφηκοπαγίδων με ζυμωμένο διάλυμα που είναι ακαταμάχητο με τις σφήκες, οι οποίες μπαίνουν στο βάζο και δε βγαίνουν ποτέ. Προσφέρουμε θεραπείες για την εξάλειψη των σφηκών σε εταιρείες και σε ιδιωτικές κατοικίες με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Γενικά, μια μακρά τεχνογνωσία κατά των παρασίτων, μας επιτρέπει να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις συνήθειες και τα είδη των παρασίτων, επιλέγοντας την καλύτερη θεραπεία για την εξάλειψή τους. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς μεθόδους απεντόμωσης σφήκας σύμφωνα με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς. Μια επαγγελματική παρέμβαση εγγυάται την ψυχική σας ηρεμία και τη δυνατότητα να αισθάνεστε ασφαλείς στο χώρο σας, προστατευμένοι από κινδύνους και βλάβες στην υγεία.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΣΦΗΚΕΣ – FAQ

Τόσο οι μέλισσες όσο και οι σφήκες ανήκουν στην τάξη των εντόμων, τα υμενόπτερα. Οι μέλισσες πιστεύεται ότι κατάγονται από σφήκες και ορισμένα είδη μελισσών θα μπορούσαν εύκολα να θεωρηθούν σφήκες. Η βασική διαφορά είναι ότι οι σφήκες τρέφουν με άλλα έντομα τους απογόνους τους. Οι περισσότερες μέλισσες τρέφουν τους απογόνους τους με γύρη και νέκταρ.

Μάλλον, θα προσελκύσετε περισσότερες από αυτές! Εάν φοβάστε ειλικρινά τις σφήκες, είναι καλύτερα να απωθείτε τις σφήκες. Καλέστε μας για επαγγελματική απεντόμωση σφηκών.

Εξαρτάται από τον τύπο της σφήκας, αλλά συνήθως, μπορεί να βρίσκονται κρεμασμένες από κατασκευές όπως ένα κλαδί ή τις εσοχές ενός κτιρίου ή μπορεί να βρίσκονται και στο έδαφος. Οι σφήκες μπορούν επίσης να φωλιάσουν σε κάδους ή σε άλλες κοιλότητες. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεταξύ των ειδών. Μερικές σφήκες χρησιμοποιούν λάσπη, άλλες κούφια στελέχη φυτών. Μια σφηκοφωλιά είναι πραγματικά μια φανταστική κατασκευή. Μια μεγάλη αποικία κοινωνικών σφηκών μπορεί να δημιουργήσει μια φωλιά τόσο περίπλοκη και εκπληκτική όσο οι κηρήθρες που παράγουν οι μέλισσες!

Οι περισσότερες φωλιές σφηκών συνήθως διαρκούν μία περίοδο και μόνο οι βασίλισσες επιβιώνουν για να αδρανοποιήσουν και να δημιουργήσουν αποικίες το επόμενο έτος. Με άλλα λόγια, μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου/χειμώνα η αποικία δε θα υπάρχει πια, και η φωλιά θα είναι ανενεργή. Οι σφήκες είναι έντομα που δραστηριοποιούνται την καλοκαιρία.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΦΗΚΕΣ

Πώς να απαλλαγείτε από σφήκες

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΣΦΗΚΕΣ

Πριν προβείτε σε μια ενέργεια ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΣΦΗΚΕΣ είναι απαραίτητο να αναγνωρίσετε τη φωλιά τους και να βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται για μέλισσες, οι οποίες είναι προστατευόμενα είδη και δεν πρέπει να υποστούν απεντόμωση. Ενώ και τα δύο είδη μπορούν να τσιμπήσουν, οι σφήκες είναι πιο επιθετικές και μπορούν να σας τσιμπήσουν επανειλημμένα καθώς δε χάνουν το κεντρί τους με το τσίμπημα.

Για να απαλλαγείτε από τις σφήκες μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορους τρόπους μόνοι σας (αν και δε σας το συνιστούμε ιδιαίτερα) με φυσικές μεθόδους, και μπορείτε φυσικά να απεντομώσετε με χημικές μεθόδους. Δείτε πώς:

Φυσικές μέθοδοι

Σπρέι ξυδιού 

Το σπρέι με ξύδι είναι μια μοναδική φυσική μέθοδος για να βγάλετε τις σφήκες από την αυλή σας. Επιπλέον, είναι πολύ απλό στη χρήση. Απλά πρέπει να ανακατέψετε ξύδι και νερό, να το ανακινήσετε καλά και να το χρησιμοποιήσετε ψεκάζοντας το βράδυ στις φωλιές τους και γύρω από φυτά όπου βλέπετε πολλές σφήκες. Αυτό το μείγμα θα τα απωθήσει.

Ναφθαλίνη

Υπάρχουν μερικά αρώματα που δεν αρέσουν καθόλου στις σφήκες και η ναφθαλίνη είναι ένα από αυτά. Για να χρησιμοποιήσετε ναφθαλίνη, κρεμάστε την κοντά στη φωλιά των σφηκών και τελικά, η μυρωδιά θα τις εμποδίσει να επιστρέψουν. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε ναφθαλίνη σε διάφορους χώρους του σπιτιού σας για να μη βρουν πρόσφορο έδαφος να κάνουν κάπου φωλιά.

Κανέλα

Αν θέλετε να απεντομώσετε τις σφήκες χωρίς να τις σκοτώσετε μπορείτε να πασπαλίσετε καθημερινά γύρω από την κυψέλη τους με κανέλα, για περίπου μία εβδομάδα. Η μυρωδιά της κανέλας απωθεί τις σφήκες κάνοντάς τες να αναζητήσουν διαφορετική τοποθεσία για να φτιάξουν τη φωλιά τους.

Απωθητικά φυτά

Ένας ακόμη καλός τρόπος για να κρατήσετε τις σφήκες έξω από την αυλή σας χωρίς να χρειάζεται να τις σκοτώσετε είναι να χρησιμοποιήσετε απωθητικά φυτά γύρω από το σπίτι σας. Το να έχετε αυτά τα φυτά γύρω από το σπίτι σας θα τις εμποδίσει να μείνουν. Τα φυτά σιτρονέλα, ευκάλυπτος και μέντα είναι εξαιρετικά, απωθούν τις σφήκες και είναι εύκολο να αναπτυχθούν στον κήπο σας με ελάχιστη φροντίδα.

Οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι απεντόμωσης της σφήκας είναι η χρήση παγιδευτικών γλαστρών, οι οποίες δρουν μπλοκάροντας τα φτερά του εντόμου που παραμένει παγιδευμένο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί τα έντομα θα προσπαθήσουν να αμυνθούν τσιμπώντας όποιον τα απειλεί. Τα τσιμπήματα τους, εκτός από επώδυνα, μπορεί να είναι και επικίνδυνα για την υγεία, ακόμη και για όσους δεν είναι αλλεργικοί.

Χημική μέθοδος

Τα εντομοαπωθητικά σπρέι κατά των σφηκών εξαφανίζουν τις σφήκες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Έχουν ως αποτέλεσμα την παράλυση, ακόμη και τον θάνατο. Περιέχουν ισχυρές τοξίνες και χημικές ουσίες που επηρεάζουν τις σφήκες.

Ωστόσο, μπορούν επίσης να προκαλέσουν παρενέργειες σε κατοικίδια ζώα και ανθρώπους. Έτσι, ενώ ψεκάζετε, φροντίστε να είστε σε απόσταση από την κυψέλη σφηκών που στοχεύετε.

Τα σπρέι που προμηθεύεστε για απεντόμωση σφηκών μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικό όσο μια απεντόμωση από επαγγελματίες. Αν υπάρχει σφηκοφωλιά στις μαρκίζες του σπιτιού σας ή οπουδήποτε κοντά στο σπίτι σας, ήρθε η ώρα να καλέσετε τις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ για βοήθεια.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πώς να κρατήσετε τις σφήκες μακριά

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΣΦΗΚΕΣ

Αναρωτιέστε πώς να κρατήσετε τις σφήκες από το να φτιάξουν φωλιές στην ιδιοκτησία σας; Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

  • Αφαιρέστε τις πηγές τροφής.  Ξεφορτωθείτε όλα τα πεσμένα φρούτα και τα μούρα γύρω από τα υπαίθρια οπωροφόρα δέντρα του κήπου σας, καθαρίστε τα υπολείμματα τροφών γρήγορα, κρεμάστε τις ποτίστρες και τις ταΐστρες των πουλιών σε απόσταση από το σπίτι σας και αποφύγετε να αφήνετε τροφές για κατοικίδια σε εξωτερικούς χώρους. Κλείστε καλά όλους τους υπαίθριους κάδους απορριμμάτων και καλύψτε τους. Θυμηθείτε ότι οι σφήκες δεν είναι επιλεκτικές ως προς τις πηγές τροφής τους και θα τρώνε τόσο τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες όσο και ζαχαρούχα.
  • Σφραγίστε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα (ή τοποθετήστε σίτες). Χρησιμοποιήστε καλαφάτισμα για να γεμίσετε μικρά κενά ή ρωγμές γύρω από την ιδιοκτησία σας για να αποτρέψετε την είσοδο σφηκών στο σπίτι σας. Εάν έχετε σίτες στα παράθυρα και τις πόρτες σας, βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση, καθώς οι σφήκες μπορούν να χωρέσουν ακόμη και από μικρές τρύπες.
  • Χρησιμοποιήστε φυτά απωθητικά για τη σφήκα.  Αντί να φυτέψετε λουλούδια γύρω από τη βεράντα σας, φυτέψτε φυτά που αποτρέπουν τη σφήκα, όπως το φλουρί, ο κατιφές, η αψιθιά, η μέντα, ο βασιλικός και το γεράνι.
  • Παραμείνετε σε εγρήγορση για τις φωλιές . Είναι αδύνατο να αφαιρέσετε εντελώς τις σφήκες, επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το σχηματισμό φωλιών. Κάθε άνοιξη, να ελέγχετε τις κοιλότητες των τοίχων, τα υπόστεγα και τα γκαράζ σας για σημάδια νέων φωλιών.
  • Καλύψτε ή επεξεργαστείτε τις τρύπες.  Αν παρατηρήσετε μεγάλες ή μικρές τρύπες σε τσιμέντο ή γρασίδι, γεμίστε τις γρήγορα. Οι μοναχικές σφήκες θα αναζητήσουν ανοιχτές κοιλότητες στις οποίες θα φτιάξουν τα σπίτια τους.
  • Χρησιμοποιήστε φυσικές θεραπείες.  Χρησιμοποιήστε βότανα και αιθέρια έλαια για να αποτρέψετε τις σφήκες. Ένας συνδυασμός αιθέριων ελαίων, γαρύφαλλου, λεμονόχορτου και γερανιού, είναι ιδανικός για εφαρμογή σε εξωτερικούς τοίχους, σχισμές ή άλλα μέρη που έχετε παρατηρήσει δραστηριότητα σφήκας. Το έλαιο μέντας είναι επίσης ένα αποτελεσματικό απωθητικό της σφήκας.

Εισβάλλουν σφήκες στην ιδιοκτησία σας; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πραγματοποιούμε ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ και ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ σε όλους τους χώρους, για όλα τα έντομα και τα παράσιτα.