ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ. Τα απρόσκλητα παράσιτα μπορούν να εμποδίσουν τη δημιουργία ενός ζεστού, φιλόξενου χώρου για την οικογένεια και τους φίλους σας στο σπίτι. Οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων της ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ είναι εκπαιδευμένοι στα κορυφαία προϊόντα και τις εξειδικευμένες διαδικασίες του κλάδου ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των παρασίτων σας δραστικά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Εγγυημένα με πιστοποιητικό.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΚΟΡΙΟΙ
ΨΥΛΛΟΙ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Επαγγελματική ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τον έλεγχο παρασίτων;

Όχι, μπορεί τα παράσιτα να είναι ενοχλητικά, αλλά μερικά από αυτά μπορεί να απειλήσουν την ιδιοκτησία και την υγεία σας. Όταν οι μέθοδοι ελέγχου παρασίτων δε χρησιμοποιούνται και εφαρμόζονται σωστά, τα ζητήματα παρασίτων μπορεί να γίνουν χειρότερα και να αποτελούν ενόχληση ή απειλή. Οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων της ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ γνωρίζουν πώς να παρέχουν επιθεώρηση παρασίτων και να εφαρμόζουν τις σωστές λύσεις καταπολέμησης παρασίτων και εντόμων για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων αναγκών σας.

Πόσο κοστίζει η καταπολέμηση παρασίτων

Το κόστος ελέγχου παρασίτων μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία, το μέγεθος της ιδιοκτησίας, την έκταση της προσβολής και άλλες παραμέτρους. Αυτό συμβαίνει επειδή η εταιρεία μας προσαρμόζει το Σχέδιο Ελέγχου Παρασίτων με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Οι τεχνικοί μας γνωρίζουν καλά τα παράσιτα και τις μεθόδους αντιμετώπισης του κάθε ενός ξεχωριστά. Η ψυχική ηρεμία είναι ανεκτίμητη και μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι λάβετε λύση από την ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ με 40 χρόνια εμπειρίας.

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται έλεγχος παρασίτων

Επειδή τα παράσιτα διαφέρουν ανάλογα με την εποχή, οι υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων θα πρέπει να γίνονται όλο το χρόνο, τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο. Οι τεχνικοί της ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ έρχονται στο σπίτι σας κάθε τρίμηνο για να επιθεωρούν και να προσαρμόζουν τις θεραπείες ελέγχου παρασίτων, όπως απαιτείται. Αυτό διασφαλίζει ότι ορισμένα εποχιακά παράσιτα δεν ευδοκιμούν μέσα ή γύρω από το σπίτι σας καθώς αλλάζουν οι εποχές και οι θερμοκρασίες.

ΜΥΡΜΗΓΚΙA

1. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Στο τηλεφωνικό μας κέντρο ένας ειδικός στις απολυμάνσεις για κατσαρίδες θα είναι διαθέσιμος να ακούσει το πρόβλημά σας, ημέρα και νύκτα, Κυριακές και αργίες.

2. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θα συζητήσουμε το πρόβλημα των παρασίτων, θα οργανώσουμε μία έρευνα εάν είναι απαραίτητο και θα παράσχουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες.

3. ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Προγραμματισμός ραντεβού την ημέρα και ώρα που σας βολεύει. Η εφαρμογή απεντόμωσης είναι ασφαλής για εσάς, τα παιδιά σας και τα κατοικίδια ζώα σας.

4. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Θα είμαστε κοντά σας και μετά το τέλος των εργασιών με σαφείς απαντήσεις στις απορίες σας αλλά και τους τρόπους πρόληψης μελλοντικής εισβολής παρασίτων.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΙΤΟΥ

Γιατί να μας επιλέξετε για ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

 • Σχεδιάζουμε κάθε ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ μοναδικά και εξειδικευμένα για τους χώρους σας, βάσει των αναγκών και των απαιτήσεών σας.
 • Διαθέτουμε κορυφαίους πιστοποιημένους τεχνικούς εφοδιασμένους με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την καταπολέμηση των εντόμων και τρωκτικών.
 • Εγγυόμαστε την πλήρη αποκατάσταση των παρασιτικών προβλημάτων σας.
 • Διαθέτουμε άδεια απεντόμωσης για κατοικίες με επιστημονικό υπεύθυνο.
 • Ακολουθούμε τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφάλειας και αυστηρούς κανόνες για την υγεία ανθρώπων και κατοικιδίων.
 • Εξυπηρέτηση την ίδια ημέρα.
 • Σας παραδίδουμε πιστοποιητικό απολύμανσης.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα έντομα, τα τρωκτικά και άλλα πλάσματα που οι άνθρωποι θεωρούν παράσιτα είναι στην πραγματικότητα κρίσιμα για τη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας της γης – γίνονται παράσιτα μόνο όταν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία ή την ιδιοκτησία των ανθρώπων. Πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας να φροντίζουμε το περιβάλλον ενώ παράλληλα να στηρίζουμε τον έλεγχο των παρασίτων στα σπίτια και τις επιχειρήσεις των πελατών μας.

Προσφέρουμε προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων που χρησιμοποιούν ένα αποτελεσματικό συνδυασμό μεθόδων απεντόμωσης, βασισμένες σε επιστημονικούς κανόνες για την επίτευξη αποδεκτών επιπέδων ελέγχου με τις ελάχιστες δυνατές επιπτώσεις στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο συνεργαζόμαστε με πελάτες για να δημιουργήσουμε και να παρέχουμε προσαρμοσμένα πλάνα για να βοηθήσουμε στην πρόληψη, την αντιμετώπιση και τον έλεγχο των παρασίτων μέσα και γύρω από το σπίτι και τον χώρο εργασίας σας.

Φυσική αντιμετώπιση παρασίτων

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ

Παραθέτουμε μερικές πληροφορίες για τις φυσικές μεθόδους αντιμετώπισης παρασίτων αλλά και τις απωθητικές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε ώστε να βγάλετε τα έντομα από το σπίτι σας χωρίς να τα σκοτώσετε

Πώς να αποτρέψετε την εμφάνιση εντόμων

Το πρώτο βήμα για να κρατήσετε τα έντομα / παράσιτα έξω από το σπίτι σας είναι να μην τους δώσετε λόγο να μπουν σε αυτό. Κρατήστε όλα τα πιάτα πλυμένα, βγάζετε συχνά τα σκουπίδια και βεβαιωθείτε ότι η τροφή του κατοικίδιού σας που δεν είναι στο ψυγείο, είναι καλά κλεισμένη και απορρίπτεται ή αποκρύπτεται όταν το τετράποδό σας δεν τρώει. Κρατήστε τους πάγκους σκουπισμένους με διάλυμα ξιδιού και νερού, σκουπίστε και σφουγγαρίστε τακτικά. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τον αριθμό των φορών που χρειάζεστε για να κάνετε τις υπόλοιπες ενέργειες αυτής της λίστας.

Πώς να αφαιρέσετε τα μεγάλα έντομα

Οι αράχνες, οι σαρανταποδαρούσες και, ναι, οι κατσαρίδες μπορεί να φαίνονται τρομακτικές όταν τις συναντήσετε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουν ποιος είσαι ή ότι βρίσκονται στο χώρο σου και πιθανότατα φοβούνται πολύ περισσότερο αυτή την τεράστια φιγούρα που αιωρείται από πάνω τους, παρά εσύ γι’ αυτές. Ένας εύκολος τρόπος για να τις απομακρύνετε είναι χρησιμοποιώντας ένα φλιτζάνι και ένα φύλλο χαρτιού. Τοποθετήστε το κύπελλο πάνω τους, σύρετε απαλά το κομμάτι χαρτί κάτω από το κύπελλο και, στη συνέχεια, αφήστε το έξω.

Πώς να κρατήσετε τα μυρμήγκια μακριά

Τα μυρμήγκια μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν όταν υπάρχουν πολλά από αυτά, γι’ αυτό ένα έξυπνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε ανθρώπινα απωθητικά γύρω από το σπίτι σας. Εάν τα μυρμήγκια μπαίνουν από ρωγμές σε πόρτες και παράθυρα, ρίξτε μια γραμμή κρέμας ταρτάρ όπου μπαίνουν στο σπίτι και δε θα περάσουν από πάνω. Ένα ξυλάκι κανέλας, σκόνη καφέ, πιπεριά τσίλι, πάπρικα, γαρίφαλο ή αποξηραμένα φύλλα μέντας κοντά στα ανοίγματα θα απωθήσουν τα μυρμήγκια. Μπορείτε επίσης να στύψετε το χυμό ενός λεμονιού στο σημείο εισόδου και να αφήσετε τη φλούδα εκεί. Η φύτευση μέντας γύρω από το σπίτι θα κρατήσει επίσης τα μυρμήγκια μακριά.

Διατηρήστε καθαρή την κουζίνα

Η κουζίνα προσελκύει μια μεγάλη ποικιλία εντόμων και τα ανοιχτά ή ακατάλληλα αποθηκευμένα τρόφιμα μπορούν γρήγορα να μετατρέψουν την κουζίνα σε έδαφος αναπαραγωγής ζωυφίων. Στα παράσιτα αρέσουν τα γλυκά, το ρύζι, το αλεύρι, τα δημητριακά οι ξηροί καρποί, τα μείγματα κέικ, τα αποξηραμένα φρούτα, η σοκολάτα. Βεβαιωθείτε ότι το φαγητό σας αποθηκεύεται σε καλά κλεισμένα δοχεία και αγοράστε μικρές συσκευασίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Διατηρήστε τα πατώματα και τους πάγκους σας καθαρά και καθαρά από ψίχουλα φαγητού.

Μην αφήνετε νερά να λιμνάζουν

Εξαλείψτε το νερό γύρω από το σπίτι για να αποτρέψετε τα κουνούπια να γεννούν αυγά. Αερίστε το γκαζόν για να εξασφαλίσετε τη σωστή απορρόφηση νερού στο έδαφος. Καλύψτε την αποστράγγιση και βεβαιωθείτε ότι τα κανάλια όπως οι αποχετεύσεις και οι υδρορροές ρέουν ομαλά και δε φράσσονται από φύλλα και απόβλητα. Εάν έχετε εξωτερική πισίνα, βεβαιωθείτε ότι είναι χλωριωμένη. Τέλος, επιθεωρήστε τον περιβάλλοντα χώρο για να βεβαιωθείτε ότι το νερό της βροχής δεν συγκεντρώνεται σε αδρανείς γλάστρες, δεξαμενές και ελαστικά.

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Νεογνά κουνούπια στο νερό

Γιατί είναι σημαντικός ο έλεγχος των παρασίτων με την ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ;

ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ο έλεγχος των παρασίτων είναι σημαντικός επειδή τα παράσιτα μπορούν τεχνικά να προκαλέσουν ζημιά στην ιδιοκτησία, να μεταδώσουν ασθένειες, να μολύνουν πηγές τροφίμων ή να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φόβου και αγωνίας. Αυτά τα παράσιτα μπορεί επίσης να είναι δαπανηρά και επικίνδυνα μακροπρόθεσμα εάν δεν γίνεται τακτικά ο σωστός έλεγχος παρασίτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ως ιδιοκτήτης σπιτιού, πρέπει να φροντίσετε να αποτρέψετε την είσοδο παρασίτων στο σπίτι σας. 

Η διαχείριση του ελέγχου των παρασίτων είναι ζωτικής σημασίας συστατικό ενός ολοκληρωμένου σχεδίου υγείας. Θέλετε ένα περιβάλλον χωρίς παράσιτα που θα προστατεύει τα μέλη της οικογένειάς σας, και άλλα άτομα που συχνάζουν στο σπίτι. Εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικός ο έλεγχος των παρασίτων: 

Για την πρόληψη σοβαρών προβλημάτων υγείας

Παράσιτα όπως τα κουνούπια, τα τσιμπούρια, οι ψύλλοι και οι κατσαρίδες μπορούν να μεταδώσουν διάφορες ασθένειες και μολύνσεις. Τα κουνούπια, για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι μεταδίδουν την ελονοσία, τον δάγγειο πυρετό, τον ιό Ζίκα και τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Οι ψύλλοι μεταδίδουν επίσης μια ποικιλία διαφορετικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της βουβωνικής πανώλης. Οι κατσαρίδες μπορεί να προκαλέσουν άσθμα και αλλεργικές αντιδράσεις σε μερικούς ανθρώπους.

Αν και αυτές οι ασθένειες είναι θεραπεύσιμες, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας, ειδικά για εκείνους με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ζωτικής σημασίας να επενδύσουμε στον έλεγχο των παρασίτων για τη μείωση του κινδύνου προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από παράσιτα.

Για να αποτρέψετε ζημιές στο σπίτι σας

Τα παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στο σπίτι σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η δομική ακεραιότητα του σπιτιού σας μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο εάν τα ποντίκια αφεθούν ανεξέλεγκτα.

 • Οι αρουραίοι μπορούν να ροκανίσουν ξύλινες κατασκευές και ηλεκτρικά καλώδια. Όταν ένας αρουραίος μασάει ένα ηλεκτρικό καλώδιο, μπορεί να προκαλέσει ηλεκτρική πυρκαγιά στο σπίτι.
 • Οι κατσαρίδες μασούν επίσης ύφασμα και χαρτί, με αποτέλεσμα να ενοχλούν.

Για την πρόληψη της μόλυνσης των πηγών τροφίμων

Τα παράσιτα μπορούν να μολύνουν τις πηγές τροφίμων και να τα καταστήσουν μη βρώσιμα. Τα ποντίκια, οι κατσαρίδες και άλλα έντομα μπορούν να μεταδώσουν βακτήρια και άλλους μολυσματικούς παράγοντες που καθιστούν τα τρόφιμα μη ασφαλή. Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για εκείνους με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς είναι πιο επιρρεπείς σε τροφιμογενείς ασθένειες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα παράσιτα μεταφέρουν αυτούς τους ρύπους στο σώμα τους και τους εξαπλώνουν όταν έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα. Για παράδειγμα, οι κατσαρίδες μεταφέρουν μια ποικιλία βακτηρίων στο σώμα τους και τα εξαπλώνουν κάθε φορά που έρχονται σε επαφή με πηγές τροφής.

Για την πρόληψη των αλλεργιών

Ορισμένα παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες στους ανθρώπους. Τα ακάρεα σκόνης, για παράδειγμα, προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις σε μερικούς ανθρώπους και μπορούν ακόμη και να προκαλέσουν κρίσεις άσθματος. Οι κατσαρίδες προκαλούν επίσης αλλεργίες σε μερικούς ανθρώπους, ειδικά όταν ρίχνουν το δέρμα τους και αφήνουν πίσω τους περιττώματα.

Οι κοριοί μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε μερικούς ανθρώπους, με αποτέλεσμα κνησμό και ερεθισμό. Όταν αυτά τα παράσιτα εισέρχονται στο σπίτι σας, μπορούν γρήγορα να εξαπλωθούν και να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις στην οικογένειά σας.

Για να βοηθήσετε στην εξοικονόμηση χρημάτων

Οι ζημιές που προκαλούνται από παράσιτα μπορεί να είναι δαπανηρές για να επισκευαστούν και μπορούν επίσης να επηρεάσουν την απόδοση του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, οι αρουραίοι που ροκανίζουν τα ηλεκτρικά καλώδια μπορεί να προκαλέσουν διακοπή λειτουργίας των αυτόματων διακοπτών, με αποτέλεσμα δαπανηρές επισκευές και απώλεια ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι ασθένειες που προκαλούνται από παράσιτα μπορεί επίσης να είναι δαπανηρή η θεραπεία. Για παράδειγμα, ορισμένες από τις ασθένειες που προκαλούνται από τις κατσαρίδες είναι γνωστό ότι απαιτούν εντατική ιατρική φροντίδα και μπορεί να είναι δαπανηρή η θεραπεία. Έτσι, όταν ελέγχετε τα παράσιτα, μπορείτε να γλιτώσετε από ακριβούς ιατρικούς λογαριασμούς και έξοδα επισκευής.

Για να ενισχύσετε τη ζωή χωρίς άγχος

Το γεγονός είναι ότι το να έχεις παράσιτα στο σπίτι σου μπορεί να είναι αγχωτικό και άβολο. Ένα περιβάλλον χωρίς παράσιτα είναι πολύ πιο άνετο και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα μέλη της οικογένειάς σας είναι ασφαλή από ασθένειες που μεταδίδονται από παράσιτα.

Όταν υπάρχουν παράσιτα, μπορεί να είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το σπίτι σας. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε συνεχώς σε επιφυλακή, προσπαθώντας να κρατήσετε μακριά τα παράσιτα. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε τακτικά μέτρα διαχείρισης παρασίτων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας είναι απαλλαγμένο από παράσιτα και ασφαλές για την οικογένειά σας.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΣΕ ΣΚΥΛΟ
Τσιμπούρι σε σκύλο

Για τη διασφάλιση της ασφάλειας των κατοικίδιων ζώων

Τα κατοικίδια ζώα κινδυνεύουν επίσης από προσβολές από παράσιτα. Για παράδειγμα, οι ψύλλοι και τα τσιμπούρια μπορούν να προκαλέσουν δυσφορία και ασθένειες στα κατοικίδια ζώα, με αποτέλεσμα ακριβούς ιατρικούς λογαριασμούς. Τα τρωκτικά μπορούν επίσης να βλάψουν τα κατοικίδια ζώα, καθώς είναι γνωστό ότι μεταδίδουν ασθένειες και μολύνουν τις πηγές τροφής.

Οι ειδικοί στα κατοικίδια λένε ότι είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τακτικά μέτρα διαχείρισης παρασίτων για να προστατεύσετε το κατοικίδιο ζώο σας από παράσιτα. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το κατοικίδιό σας είναι υγιές και ασφαλές από τις ασθένειες που προκαλούνται από παράσιτα.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Το κόστος απεντόμωσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το είδος του εντόμου, την έκταση του χώρου, τις ενδεχόμενες επαναλήψεις και το βάρος του φορτίου προσβολής. Η ενδεδειγμένη διαδικασία απαιτεί αρχικά τον έλεγχο από τον εξειδικευμένο τεχνικό μας στις απεντομώσεις ο οποίος θα κάνει την ακριβή διάγνωση και θα σας συμβουλεύσει για την καταλληλότερη μέθοδο ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

Ο χρόνος απουσίας από το χώρο σας μετά την απεντόμωση ποικίλλει ανάλογα με την εφαρμογή που πραγματοποιήθηκε. Υπάρχουν σαφείς οδηγίες ανάλογα με την κάθε περίπτωση οι οποίες θα σας δοθούν από τους τεχνικούς μας. Συνήθως μετά από καλό αερισμό και αφού στεγνώσει το απεντομωτικό υγρό ώστε να διατηρηθεί η υπολειμματική του δράση.

Όχι. Μετά την απεντόμωση και αφού έχει αεριστεί ο χώρος μπορούν τα κατοικίδια να μπουν στο σπίτι. Ισχύει ακριβώς ότι ισχύει και με τους ανθρώπους. Οι τεχνικοί μας θα είναι δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Όχι. Η εφαρμογή απεντόμωσης κοριών απαιτείται μόνο αν έχουν προσβληθεί οι χώροι σας. Μπορείτε φυσικά να ακολουθήσετε τους παρακάτω βασικούς κανόνες ώστε να μειώσετε στο ελάχιστο την πιθανότητα προσβολής κοριών.

 • Η κρεβατοκάμαρα καλό είναι να μην είναι ακατάστατη και παραμελημένη.
 • Αν ταξιδεύετε συχνά, συνηθίστε να ελέγχετε το κρεβάτι στο οποίο θα κοιμηθείτε.
 • Η ηλεκτρική σκούπα είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους αντιμετώπισης των κοριών, καθαρίστε με αυτήν κυρίως τους χώρους γύρω από το κρεβάτι.
 • Υπάρχουν διάφορα καλύμματα που προστατεύουν το στρώμα αλλά και την κάσα του κρεβατιού.
 • Τα μεταχειρισμένα έπιπλα είναι ένας καλός οικοδεσπότης και μεταφορέας κοριών.
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πραγματοποιούμε ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ και ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ σε όλους τους χώρους, για όλα τα έντομα και τα παράσιτα.