ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ. Τα απρόσκλητα παράσιτα μπορούν να εμποδίσουν τη δημιουργία ενός ζεστού, φιλόξενου χώρου για την οικογένεια και τους φίλους σας στο σπίτι. Οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων της ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ είναι εκπαιδευμένοι στα κορυφαία προϊόντα και τις εξειδικευμένες διαδικασίες του κλάδου ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των παρασίτων σας δραστικά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Εγγυημένα με πιστοποιητικό.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΚΟΡΙΟΙ
ΨΥΛΛΟΙ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Επαγγελματική ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τον έλεγχο παρασίτων;

Όχι, μπορεί τα παράσιτα να είναι ενοχλητικά, αλλά μερικά από αυτά μπορεί να απειλήσουν την ιδιοκτησία και την υγεία σας. Όταν οι μέθοδοι ελέγχου παρασίτων δε χρησιμοποιούνται και εφαρμόζονται σωστά, τα ζητήματα παρασίτων μπορεί να γίνουν χειρότερα και να αποτελούν ενόχληση ή απειλή. Οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων της ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ γνωρίζουν πώς να παρέχουν επιθεώρηση παρασίτων και να εφαρμόζουν τις σωστές λύσεις καταπολέμησης παρασίτων και εντόμων για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων αναγκών σας.

Πόσο κοστίζει η καταπολέμηση παρασίτων

Το κόστος ελέγχου παρασίτων μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία, το μέγεθος της ιδιοκτησίας, την έκταση της προσβολής και άλλες παραμέτρους. Αυτό συμβαίνει επειδή η εταιρεία μας προσαρμόζει το Σχέδιο Ελέγχου Παρασίτων με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Οι τεχνικοί μας γνωρίζουν καλά τα παράσιτα και τις μεθόδους αντιμετώπισης του κάθε ενός ξεχωριστά. Η ψυχική ηρεμία είναι ανεκτίμητη και μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι λάβετε λύση από την ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ με 40 χρόνια εμπειρίας.

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται έλεγχος παρασίτων

Επειδή τα παράσιτα διαφέρουν ανάλογα με την εποχή, οι υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων θα πρέπει να γίνονται όλο το χρόνο, τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο. Οι τεχνικοί της ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ έρχονται στο σπίτι σας κάθε τρίμηνο για να επιθεωρούν και να προσαρμόζουν τις θεραπείες ελέγχου παρασίτων, όπως απαιτείται. Αυτό διασφαλίζει ότι ορισμένα εποχιακά παράσιτα δεν ευδοκιμούν μέσα ή γύρω από το σπίτι σας καθώς αλλάζουν οι εποχές και οι θερμοκρασίες.

ΜΥΡΜΗΓΚΙA

Φυσική αντιμετώπιση παρασίτων

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ

Παραθέτουμε μερικές πληροφορίες για τις φυσικές μεθόδους αντιμετώπισης παρασίτων αλλά και τις απωθητικές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε ώστε να βγάλετε τα έντομα από το σπίτι σας χωρίς να τα σκοτώσετε

Πώς να αποτρέψετε την εμφάνιση εντόμων

Το πρώτο βήμα για να κρατήσετε τα έντομα / παράσιτα έξω από το σπίτι σας είναι να μην τους δώσετε λόγο να μπουν σε αυτό. Κρατήστε όλα τα πιάτα πλυμένα, βγάζετε συχνά τα σκουπίδια και βεβαιωθείτε ότι η τροφή του κατοικίδιού σας που δεν είναι στο ψυγείο, είναι καλά κλεισμένη και απορρίπτεται ή αποκρύπτεται όταν το τετράποδό σας δεν τρώει. Κρατήστε τους πάγκους σκουπισμένους με διάλυμα ξιδιού και νερού, σκουπίστε και σφουγγαρίστε τακτικά. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τον αριθμό των φορών που χρειάζεστε για να κάνετε τις υπόλοιπες ενέργειες αυτής της λίστας.

Πώς να αφαιρέσετε τα μεγάλα έντομα

Οι αράχνες, οι σαρανταποδαρούσες και, ναι, οι κατσαρίδες μπορεί να φαίνονται τρομακτικές όταν τις συναντήσετε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουν ποιος είσαι ή ότι βρίσκονται στο χώρο σου και πιθανότατα φοβούνται πολύ περισσότερο αυτή την τεράστια φιγούρα που αιωρείται από πάνω τους, παρά εσύ γι’ αυτές. Ένας εύκολος τρόπος για να τις απομακρύνετε είναι χρησιμοποιώντας ένα φλιτζάνι και ένα φύλλο χαρτιού. Τοποθετήστε το κύπελλο πάνω τους, σύρετε απαλά το κομμάτι χαρτί κάτω από το κύπελλο και, στη συνέχεια, αφήστε το έξω.

Πώς να κρατήσετε τα μυρμήγκια μακριά

Τα μυρμήγκια μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν όταν υπάρχουν πολλά από αυτά, γι’ αυτό ένα έξυπνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε ανθρώπινα απωθητικά γύρω από το σπίτι σας. Εάν τα μυρμήγκια μπαίνουν από ρωγμές σε πόρτες και παράθυρα, ρίξτε μια γραμμή κρέμας ταρτάρ όπου μπαίνουν στο σπίτι και δε θα περάσουν από πάνω. Ένα ξυλάκι κανέλας, σκόνη καφέ, πιπεριά τσίλι, πάπρικα, γαρίφαλο ή αποξηραμένα φύλλα μέντας κοντά στα ανοίγματα θα απωθήσουν τα μυρμήγκια. Μπορείτε επίσης να στύψετε το χυμό ενός λεμονιού στο σημείο εισόδου και να αφήσετε τη φλούδα εκεί. Η φύτευση μέντας γύρω από το σπίτι θα κρατήσει επίσης τα μυρμήγκια μακριά.

Διατηρήστε καθαρή την κουζίνα

Η κουζίνα προσελκύει μια μεγάλη ποικιλία εντόμων και τα ανοιχτά ή ακατάλληλα αποθηκευμένα τρόφιμα μπορούν γρήγορα να μετατρέψουν την κουζίνα σε έδαφος αναπαραγωγής ζωυφίων. Στα παράσιτα αρέσουν τα γλυκά, το ρύζι, το αλεύρι, τα δημητριακά οι ξηροί καρποί, τα μείγματα κέικ, τα αποξηραμένα φρούτα, η σοκολάτα. Βεβαιωθείτε ότι το φαγητό σας αποθηκεύεται σε καλά κλεισμένα δοχεία και αγοράστε μικρές συσκευασίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Διατηρήστε τα πατώματα και τους πάγκους σας καθαρά και καθαρά από ψίχουλα φαγητού.

Μην αφήνετε νερά να λιμνάζουν

Εξαλείψτε το νερό γύρω από το σπίτι για να αποτρέψετε τα κουνούπια να γεννούν αυγά. Αερίστε το γκαζόν για να εξασφαλίσετε τη σωστή απορρόφηση νερού στο έδαφος. Καλύψτε την αποστράγγιση και βεβαιωθείτε ότι τα κανάλια όπως οι αποχετεύσεις και οι υδρορροές ρέουν ομαλά και δε φράσσονται από φύλλα και απόβλητα. Εάν έχετε εξωτερική πισίνα, βεβαιωθείτε ότι είναι χλωριωμένη. Τέλος, επιθεωρήστε τον περιβάλλοντα χώρο για να βεβαιωθείτε ότι το νερό της βροχής δεν συγκεντρώνεται σε αδρανείς γλάστρες, δεξαμενές και ελαστικά.

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Το κόστος απεντόμωσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το είδος του εντόμου, την έκταση του χώρου, τις ενδεχόμενες επαναλήψεις και το βάρος του φορτίου προσβολής. Η ενδεδειγμένη διαδικασία απαιτεί αρχικά τον έλεγχο από τον εξειδικευμένο τεχνικό μας στις απεντομώσεις ο οποίος θα κάνει την ακριβή διάγνωση και θα σας συμβουλεύσει για την καταλληλότερη μέθοδο ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

Ο χρόνος απουσίας από το χώρο σας μετά την απεντόμωση ποικίλλει ανάλογα με την εφαρμογή που πραγματοποιήθηκε. Υπάρχουν σαφείς οδηγίες ανάλογα με την κάθε περίπτωση οι οποίες θα σας δοθούν από τους τεχνικούς μας. Συνήθως μετά από καλό αερισμό και αφού στεγνώσει το απεντομωτικό υγρό ώστε να διατηρηθεί η υπολειμματική του δράση.

Όχι. Μετά την απεντόμωση και αφού έχει αεριστεί ο χώρος μπορούν τα κατοικίδια να μπουν στο σπίτι. Ισχύει ακριβώς ότι ισχύει και με τους ανθρώπους. Οι τεχνικοί μας θα είναι δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Όχι. Η εφαρμογή απεντόμωσης κοριών απαιτείται μόνο αν έχουν προσβληθεί οι χώροι σας. Μπορείτε φυσικά να ακολουθήσετε τους παρακάτω βασικούς κανόνες ώστε να μειώσετε στο ελάχιστο την πιθανότητα προσβολής κοριών.

  • Η κρεβατοκάμαρα καλό είναι να μην είναι ακατάστατη και παραμελημένη.
  • Αν ταξιδεύετε συχνά, συνηθίστε να ελέγχετε το κρεβάτι στο οποίο θα κοιμηθείτε.
  • Η ηλεκτρική σκούπα είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους αντιμετώπισης των κοριών, καθαρίστε με αυτήν κυρίως τους χώρους γύρω από το κρεβάτι.
  • Υπάρχουν διάφορα καλύμματα που προστατεύουν το στρώμα αλλά και την κάσα του κρεβατιού.
  • Τα μεταχειρισμένα έπιπλα είναι ένας καλός οικοδεσπότης και μεταφορέας κοριών.
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πραγματοποιούμε ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ και ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ σε όλους τους χώρους, για όλα τα έντομα και τα παράσιτα.